Resultaat 1–12 van de 80 resultaten wordt getoond

Uw online juwelierszaak is verheugd om zijn volledige assortiment zegelringen voor heren te presenteren. Een selectie van ringen die verschillende stijlen en budgetten bedienen, is beschikbaar in onze collectie.

U zult een verscheidenheid aan zegelringen vinden in geel of wit goud, evenals in 925/1000 zilver. Een groot deel van onze modellen kan worden gepersonaliseerd, zodat u uw sieraad uniek kunt maken door bijvoorbeeld uw initialen, het familiewapen of een andere inscriptie die voor u belangrijk is, te laten graveren.

De zegelring is een uniek ontworpen sieraad dat zeer geliefd is bij mannen en een uitstekend cadeau-idee vormt.

Zegelring voor heren in goud:
Het dragen van een zegelring, ook wel een zegelring genoemd, gaat terug tot de oudheid. Het is een sieraad vol geschiedenis, een symbool van macht en adel. De bijzonderheid ervan ligt in de symbolen die op dit sieraad worden afgebeeld: munten, gegraveerde initialen of zelfs wapenschilden... Historisch gezien is het een gouden ring die door mannen wordt gedragen aan de pink van de rechterhand, behalve voor de oudste van de familie, die deze aan de linker ringvinger moest dragen. Tegenwoordig is de zegelring voor heren een gewild sieraad, verkrijgbaar in een veelheid aan vormen en met verschillende motieven. Wij nodigen u uit om onze selectie te bekijken om de gouden zegelring te vinden die bij u past.

Zegelring voor heren in zilver:
Als u houdt van zilveren ringen, dan is onze collectie zilveren zegelringen iets voor u! De vaak betaalbaardere prijs en de grijze kleur hebben mannen van alle leeftijden weten te bekoren. Ontdek onze prachtige ontwerpen van ringen die edelstenen of halfedelstenen, diverse motieven en verschillende afwerkingen laten zien. Nadat u het gewenste model heeft gekozen, kunt u dit naar wens personaliseren. Zo kunnen er bijvoorbeeld letters worden toegevoegd of gravures worden gemaakt, afhankelijk van de modellen. Alle informatie zal worden gespecificeerd voor elke zilveren zegelring voor heren